«Palma tot un centre de diversió»: activitats lúdiques per a tota la família per dinamitzar la ciutat al Nadal – Pimeco

«Palma tot un centre de diversió»: activitats lúdiques per a tota la família per dinamitzar la ciutat al Nadal

«Palma tot un centre de diversió»: activitats lúdiques per a tota la família per dinamitzar la ciutat al Nadal

L’Associació del Petit i Mitjà Comerç, Pimeco, junt amb la Federació d’Empresaris de Comerç, Afedeco, han presentat, aquest migdia, la campanya Palma, Tot un Centre de Diversió, que compta amb la participació de més d’un miler de petits comerços de Palma. Dins aquesta campanya s’emmarquen tot un seguit d’activitats lúdiques destinades a dinamitzar la ciutat i afavorir que la gent hi passegi i animi els carrers i les vendes als comerços, durant les festes de Nadal i Reis.

Entre les activitats d’aquesta campanya, destaquen:

– El Tren de Nadal, que circularà en dos itineraris:

  • El que surt i torna a la plaça de Cort i recorre el carrer Conqueridor, passeig de Es Born, Jaume III, passeig Mallorca, avinguda Portugal, via Roma, La Rambla i el carrer Unió. Sortirà el dies 7, 14, 15, 21, 22, 28, 29 de desembre i els dies 2 i 3 de gener de 2019, entre les 17.00h i les 20h.

 

  • El que surt i torna a la plaça Abu Yahya i recorre els carrers 31 de desembre, avinguda Compte Sallent, General Riera, Joan Massanet, Francesc Fiol i Joan i Francesc Suau. Sortirà els dies 22, 28, 29 de desembre i els dies 2 i 3 de gener de 2019.

– Pista de gel, espai de realitat virtual i happy carsal Parc de ses Estacions.

– Atraccions infantils a diverses places com plaça Espanya, plaça de l’Olivar i via Roma.

Els comerciants adherits en aquesta campanya tenen potestat per lliurar els tíquets en forma d’invitació a clients habituals o a canvi de compres.

Palma, un Centre de Diversió té com objectiu consolidar la ciutat com un punt de referència actiu i atractiu per dur-hi a terme les compres nadalenques.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència del president de l’Associació de Firaires, Guillem Cerdà; Alfredo Caruda, de Palma Espectáculos; el president d’Afedeco, Rafael Ballester; i el president de Pimeco, Toni Fuster.

 

Compartir

Premsa

Comentarios

  1. Marga Crespí Says: diciembre 4, 2018 at 6:30 pm

    Bon dia,
    me pareix una campanya excel.lent. Però haurieu de publicar els comerços adherits, perque moltes vegades hi vas a comprar i no t’ofereixen tickets pel trenet, i sap greu no poder-hi anar quan realment has comprat al petit comerç. Més a més quan al pasquí informatiu indicau la vostra adreça i la de afedeco (que tampoc té publicitats els comerços adherits).
    Salutacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

<< >>