L’Ajuntament de Palma arregla el Passeig des Born – Pimeco

L’Ajuntament de Palma arregla el Passeig des Born

L’Ajuntament de Palma arregla	el Passeig des Born

Pimeco rep amb satisfacció les tasques de manteniment a la zona i demana que també es cuidin la resta de barris de la ciutat.

Operaris de l’Ajuntament de Palma han començat, aquesta setmana, a restaurar les infraestructures en mal estat del Passeig des Born. Des de Pimeco agraïm que s’hagi posat fil a l’agulla per solucionar alguns dels problemes que afecten el centre de la ciutat i que des de la nostra associació denunciem des de fa mesos.

Les tasques del departament d’Infraestructures de l’Ajuntament a la zona des Born es duen a terme un mes després que Pimeco, juntament amb els comerciants de la zona, restauradors i veïnats, fessin un acte de protesta per denunciar el mal manteniment de les infraestructures del centre de Palma.

 

 

 

 

 

 

 

En aquest acte de protesta, la vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo, va explicar que “des de fa dos anys, el manteniment que es fa d’aquesta zona de Palma és gairebé escàs. Les jardineres es troben sense flors i rompudes, els carrers es troben bruts i les parets pintades amb grafitis. No ho podem consentir”.

Davant la “inoperància de l’Ajuntament”, els membres de Pimeco, junt amb veïnats i comerciants, dedicaren un matí a netejar els carrers i plantar flors a les jardineres buides del centre de la ciutat. «Si l’Ajuntament de Palma no planta flors i plantes al centre de la ciutat, nosaltres ho farem per ells. Si EMAYA no fa net els carrers, nosaltres ho farem per ells. No podem consentir donar aquesta imatge de la nostra ciutat» declarava el president de PIMECO, va dir Carolina Domingo.

El president de Pimeco, Toni Fuster, explicava que la neteja, el manteniment de les infraestructures i la manca de seguretat són els tres pilars bàsics per donar una bona imatge que convidi a residents i turistes a visitar-nos i passejar.

Pimeco rep amb satisfacció les tasques de manteniment a la zona des Born però demanem que aquestes millores en el manteniment de les infraestructures i en la neteja es facin extensibles a la resta de barris de la ciutat.

Compartir

Premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

<< >>