Un èxit de la feina de la patronal. S’ha aconseguit que el Consell de Mallorca exigeixi un informe sobre afectacions territorials a les superfícies comercials majors de 700m2. – Pimeco

Un èxit de la feina de la patronal. S’ha aconseguit que el Consell de Mallorca exigeixi un informe sobre afectacions territorials a les superfícies comercials majors de 700m2.

Un èxit de la feina de la patronal. S’ha aconseguit que el Consell de Mallorca exigeixi un informe sobre afectacions territorials a les superfícies comercials majors de 700m2.

Els equipaments comercials de més de 700m2 necessitaran un informe del Consell de Mallorca sobre el compliment de les afectacions territorials. Serà necessari un informe favorable sobre la incidència del projecte a les infraestructures i els serveis públics de caràcter supramunicipals.

Segons ha explicat en un comunicat la institució insular, el Departament de Territori s’ha reunit amb sindicats, federacions i associacions comercials per explicar-los com ha quedat el Pla d’Equipaments Comercials de Mallorca (PECMA).

Durant la trobada, la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha assegurat que “s’ha d’apostar pel comerç de proximitat i, precisament, el PECMA, pretén evitar el pol d’atraccció que suposa Palma , comercialment parlant”.

Garrido també ha destacat que “els informes que ha de redactar el Consell serviran per veure si realment s’està donant compliment al PECMA”. Des de Pimeco agraïm el suport que ens ha donat la consellera, Mercedes Garrido, escoltant les nostres peticions.

Una vegada que la Comissió de Medi Ambient de Balears emeti la declaració ambiental estratègica del Pla, arribarà a la plenària de la institució insular per a la categoria definitiva.

Compartir

Premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

<< >>