Els comerciants i veïnats de Palma protesten per la manca de neteja i mal manteniment de la ciutat – Pimeco

Els comerciants i veïnats de Palma protesten per la manca de neteja i mal manteniment de la ciutat

Els comerciants i veïnats de Palma protesten per la manca de neteja i mal manteniment de la ciutat

Surten a netejar els carrers i plantar flors a la ciutat davant la “inoperància de l’Ajuntament»

“Si l’Ajuntament de Palma no planta flors i plantes al centre de la ciutat, nosaltres ho farem per ells. Si EMAYA no fa net els carrers, nosaltres ho farem per ells. No podem consentir donar aquesta imatge de la nostra ciutat. Fa dos anys que no es fa cap tipus de manteniment, les jardineres estan rompudes, no hi ha flors. Palma està totalment abandonada; el centre i encara més els barris”. Són declaracions de la Vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo, que, aquest dimecres matí, ha sortit, granera en mà, a fer neta la ciutat de Palma i a plantar-hi flors. L’han acompanyat el President de Pimeco, Toni Fuster, i comerciants, restauradors i veïnats de la ciutat que fan front comú per demanar a l’Ajuntament de Palma que millori el servei de neteja i manteniment de Palma.

Toni Fuster ha explicat que “la seguretat, la neteja i la imatge són elements claus per les ciutats i per al comerç, i el Govern de Cort les té abandonades”. Segons Fuster, “l’Ajuntament de Palma no està devora el petit comerç tal i com va dir que estaria a principi de la legislatura”. El president de Pimeco assegura que “les queixes per la brutor, excés de graffitis, manca de flors i falta de manteniment són comunes entre els comerciants de tots els barris de Palma; General Riera, Los Geranios, Sindicat…”.

Amb flors i pales per plantar, graneres, bosses i padassos en mà per netejar, els membres de la Junta Directiva de Pimeco han recorregut el centre de la ciutat acompanyats per veïnats, restauradors i comerciants de Palma.

Compartir

Premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

<< >>