ELS COMERCIANTS DE PALMA VIVA VAN DIRECTES A EL COR DEL CONSUMIDOR AMB UN VÍDEO PROTAGONITZAT PER ELLS MATEIXOS – Pimeco

ELS COMERCIANTS DE PALMA VIVA VAN DIRECTES A EL COR DEL CONSUMIDOR AMB UN VÍDEO PROTAGONITZAT PER ELLS MATEIXOS

ELS COMERCIANTS DE PALMA VIVA VAN DIRECTES A EL COR DEL CONSUMIDOR AMB UN VÍDEO PROTAGONITZAT PER ELLS MATEIXOS

Les vendes han baixat un 75% i molts comerços no han resistit, segons Pimec

Sota el lema «Som el batec del cor de Palma» volen conscienciar la població i institucions que sense la seva ajuda no sobreviuen

 L’artista mallorquí, Albert Pinya, ha dissenyat una bossa per a aquesta campanya que regalaran als consumidors

Els comerciants de l’Associació Palma Viva, que agrupa els propietaris de petits comerços de casc històric de Palma, han presentat aquest matí a la Plaça de Mercat de Palma, la borsa dissenyada per Albert Pinya i una campanya de repartiment de tiquets de pàrquing gratuït. Segons ha informat el president de la Associació Palma Viva, Pep Lluís Iglesias, la intenció d’aquesta campanya és fomentar les compres al petit de centre de Palma.

Els comerciants també han presentat un vídeo, protagonitzat per ells mateixos, i amb el qual, sota el lema «Som el batec del cor de Palma», volen conscienciar a la població i a les institucions que, sense la seva ajuda, el petit comerç no sobreviurà a la greu crisi mundial provocada per la COVID19. Podeu veure el vídeo al següent enllaç:

 

 

Les vendes en els petits i mitjans comerços de Palma han baixat un 75%. Molts no han pogut aguantar i han hagut de baixar la persiana. Segons Pimeco, la situació és dramàtica.

L’Associació Palma Viva agrupa els propietaris de petits comerços ubicats a la zona compresa entre la Rambla, plaça de Mercat i els carrers Unió i Sant Nicolau. Les tres iniciatives tenen com a objectiu donar suport al comerç minorista de l’ casc històric de la ciutat. Aquestes accions es realitzen en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Mallorca i Pimeco en el marc de el Programa de Suport a l’Comerç Minorista de Cambra d’Espanya, finançat per la Secretaria d’Estat de Comerç i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

 

 

Compartir

Premsa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

<< >>